aaaaa

IN SFARSIT ! Legea a intrat in vigoare de pe 03.07.2016 ,toti romanii din strainatate vor primi 500 EURO pe luna! Afla ce trebuie sa faci!

Un nou proiect de lege ii vizeaza pe romanii din strainatate. Acestia urmeaza sa primeasca 500 euro daca se vor intoarce in tara. Prin aceasta lege autoritatile intentioneaza sa-i faca pe cei care lucreaza peste hotare sa se intoarca inapoi in tara.

” Avem nevoie de specialisti ” a declarat senatorul UNPR Constantin Popa, unul dintre iniţiatorii legii. Nu sunt platiti suficient in tara, tocmai de asta trebuie sa-i motivam cumva. Indiferent unde muncesc, chiar si in propria gospodarie, acestia vor primi timp de 6 luni cate 500 euro pe luna.
Concret, de săptămâna viitoare va intra în dezbatere o iniţiativă legislativă la care muncesc mai mulţi aleşi, act normativ care, dacă va fi adoptat, ar aduce mulţi tineri ce muncesc peste hotarele ţării înapoi acasă. Aleşii vor ca fiecare tânăr care are până în 35 de ani şi care lucrează acum în afara României să primească lunar, timp de un an, câte 500 de euro. Aceştia nu trebuie neapărat să fie angajaţi undeva, ci pur şi simplu să muncească chiar şi în propria gospodărie, asta pentru cei care locuiesc în mediul rural.
Alaturate celor 33119 Romani care au dat SHARE si DISTRIBUIE  pentru a afla toti romanii din straintatate !
   
Previous
Next Post »

6 comments

Write comments
Marcu Claudiu
AUTHOR
July 3, 2016 at 4:59 AM delete

Da de ce numai pana in 35 de ani dar altii care au muncit 10 ani pe atata si depasesc 35 de ce nu au dreptul????Lege de 2 lei

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
August 6, 2016 at 12:20 PM delete

500 de euro pe luna timp de 6 luni sau timp de un an?Sunt cam nehotarati alesii poporului... Iar suma si termenul acesta va aduce acasa (poate) ceva tineri dar nu specialisti. Aceia lucreaza deja pe bani grei inafara si-mi inchipui eu ce-or sa spuna de cei 500 de euro!

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
August 7, 2016 at 1:11 AM delete

Ce abureală , hahaha

Reply
avatar
Yoga
AUTHOR
January 27, 2017 at 9:23 AM delete

O alte lege populista facuta pe picior si fara sustenabilitate. De ce numai pentru unii cetateni sa fie legea asta ? In unele domenii poate ca dupa 35 de ani devii specialist ........

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
January 28, 2017 at 3:01 PM delete

:))) şi cu cei peste 35 ani ce faceți ?
Camera de gazare şi gata ... cine e nebunul ăla să lase o muncă unde câştigă pe săptămână între 400-700 euro să se ducă în mocirla aia de țară pentru 500 euro ?

Reply
avatar
a