aaaaa

SOC pentru ROMANII plecati in STRAINATATE ! Statul le va IMPOZITA 24% din salariu iar cei ce muncesc la NEGRU sunt obligatii sa se intoarca in tara ! Lege data pe 20.12.2016

Soc pentru toti romanii din strainatate ! Senatul a adoptat o noua lege care ii obliga pe cei ce muncesc in strainatate sa plateasca impozit statului roman , pe langa cel care il platesc statului in care lucreaza , 24% din salariu pe care il obtin !
loading...


Mai mult de atat cei care lucreaza in alte tari decat Romania , fie in UE sau in afara ei , la NEGRU (fara acte doveditoare) , sunt obligati sa se intoarca in tara daca nu risca sa fie expulzati obligatoriu deoarece nu aduc nici-un beneficiu tarii !
Aceasta LEGE a facut ca toti romanii plecati din tara sa se enerveze si deja acestia discuta despre mari proteste la adresa conducerii tarii !
Pentru a ajuta la anularea sau modificarea acestei legii sunt rugati sa DISTRIBUIE acest articol pentru a afla cat mai multi ROMANII DIN STRAINATATE ! 
                                                            
                         
Previous
Next Post »

23 comments

Write comments
Iulian Pantea
AUTHOR
July 3, 2016 at 2:18 PM delete

sa va dau un blokk sa nu mai aud de voi , de unde naiba ati mai scoso si pe asta ! site de tot rahatul......!

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
July 3, 2016 at 5:14 PM delete

201 Declarație privind veniturile realizate din străinătate (OPANAF 3605/2015) Formular . Declarația se completează și se depune de către persoanele fizice rezidente române, cu domiciliul în România și persoanele fizice care îndeplinesc, pentru anul de raportare, condiția prevăzută la art.40 alin.(2) din Codul fiscal, care realizează venituri din străinătate, impozabile în România, ca urmare a desfășurării unor activități în străinătate, cum ar fi: venituri din profesii libere, venituri din activități comerciale, venituri din valorificarea drepturilor de proprietate intelectuală, venituri din cedarea folosinței bunurilor, venituri din activități agricole, piscicultură, silvicultură, venituri sub formă de dividende, venituri sub formă de dobînzi, venituri din premii, venituri din jocuri de noroc, venituri din transferul proprietăților imobiliare din patrimoniul personal, cîștiguri din transferul titlurilor de valoare, venituri sub forma cîștigurilor din operațiuni de vînzare-cumpărare de valută la termen, pe bază de contract și alte operațiuni similare, alte venituri din investiții, venituri din pensii, precum și alte venituri impozabile potrivit Titlului III din Codul fiscal. Se completează de mână, în două exemplare, din care unul rămâne la contribuabil. Declarația se depune direct la registratura organului fiscal sau la oficiul poștal, prin scrisoare recomandată. Nu se declară veniturile din salariile obținute în străinătate.


Salariile nu se declara asa ca e site de kk

Reply
avatar
August 2, 2016 at 9:47 AM delete

Eu nu cred ! Este o intoxicare turceasc!

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
August 3, 2016 at 4:31 AM delete

Ce legatura are cu turcii?

Reply
avatar
Eugen Nanu
AUTHOR
August 3, 2016 at 9:35 AM delete

nu mai distribuiti! cine a dat legea? parlamentul e in vacanta!!!! E drept ca ANAF-ul face abuz trimitand notificarile astea - am primit si eu - dar le-am demonstrat celor care au trimis-o ca nu cunosc legile in baza carora functioneaza ... ANAF
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală
Ghidul fiscal al contribuabililor care au obligaţia
de declarare a veniturilor realizate din străinătate

4.) CE VENITURI REALIZATE DIN STRĂINĂTATE NU SE DECLARĂ ÎN ROMÂNIA?
Veniturile din activităţi dependente desfăşurate în străinătate şi plătite de un angajator nerezident nu sunt impozabile şi nu se declară în România potrivit prevederilor Codului fiscal --- și asta: Venituri din activitati dependente desfasurate in strainatate si platite de un angajator nerezident. Ce obligatii fiscale exista?
18-Mai-2015

In cazul urmator, o persoana fizica cu rezidenta in Romania obtine venituri salariale de la o persoana juridica nerezidenta pentru activitati desfasurate in afara Romaniei. Persoana respectiva obtine venituri salariale si de la o societate romaneasca cu care are incheiat contract de munca.
Care sunt obligatiile declarative si fiscale pentru persoana fizica in cazul in care persoana juridica din afara Romaniei isi are sediul intr-o tara cu care Romania are sau nu incheiata conventie de evitare a dublei impunerii?
Codul fiscal cuprinde in cadrul art. 55 alin. (4) lit. m) prevederi privind neimpozitarea sumelor sau avantajelor primite de persoane fizice din activitati dependente desfasurate intr-un stat strain, indiferent de tratamentul fiscal din statul respectiv, cu exceptia veniturilor salariale platite de catre sau in numele unui angajator care este rezident in Romania ori are sediul permanent in Romania, care sunt impozabile in Romania numai in situatia in care Romania are drept de impunere.
Astfel cum se prevede si la pct. 87 indice 2 din Normele metodologice pentru aplicarea art. 55 alin. (4) lit. m) din Codul fiscal si la pct. 3.3 din intructiunile de completare a formularului 201 Declaratie privind veniturile realizate din strainatate (OPANAF 3883/2013), veniturile din activitati dependente desfasurate in strainatate si platite de un angajator nerezident nu sunt impozabile in Romania, potrivit prevederilor Codului fiscal, nu se declara si nu fac obiectul creditului fiscal extern.
De asemenea, independent de rezidenta platitorului de venit este important a cunoaste statul in care se desfasoara activitatea in conditiile in care durata desfasurarii activitatii poate determina dreptul acestuia de a impozita veniturile realizate pe teritoriul sau. Criteriul se analizeaza din pespectiva legislatiei interne a statului pe teritoriul caruia se desfasoara activitatea, dar prin detinerea unui certificat de rezidenta fiscala in Romania persoana fizica va face aceasta analiza potrivit regulilor conventiei de evitare a dublei impuneri dintre Romania si statul in care se desfasoara activitatea si nu statul platitorului de venit.

Reply
avatar
Tibi Dragoi
AUTHOR
August 4, 2016 at 1:01 AM delete

Bai nebunilor uitativa mai de presedinte ca ala va ia tot prostu ala care nu si mai aminteste ca t castiga pe o ora de meditatie si de unde are 6case pai cum dracu satiii dam tieee ma 24 la suta futute in gura de neamt prost cand noi venim aici si numa dumnezoo stiie cat muncim pentru baniii aia si ti dam tie sau tariii da tara ce Neo dat noua foamete si necaz dute ma la nunca daca vrei baniii fututi mortii in gat de prost ce iestiii pleca dracu la tn in tara si da legea nu la mn prostiii drecu nu mai avetii de unde gura tara si vatii gandit stai caí luam pe prostiii da nui asa baietiii ca va spun ieu ca iese razboi si te mierlim ca pe Ceausescu stiii sarcit tara pa io nu va dau un cent mai bn ma omor cu voi eu am muncit pt baniii astia nus obligatorio sa le dau tariii melé pentru ca are o conducere proasta si hoata care nu este in stare de nimic

Reply
avatar
Liviu Stoian
AUTHOR
August 4, 2016 at 3:21 AM delete

Poate ii vine cuiva ideea si va da in judecata pt.stiri false si intoxcicarea populatiei....personal v-as baga pt 2-3 ani pe la puscarie...ca sa va lecuiti pe viitor!!!Fripturistii drak.....care faceti bot pe un pachet de tigari!!Reply
avatar
Lacik Laszlo
AUTHOR
August 4, 2016 at 12:15 PM delete

Ce dracu vrea acuma si in strainatate sa ne fure nare cum ca noi lucram pentru noi sa sa ati furat foarte mult de la ardeleni hai lasatine in pace

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
August 4, 2016 at 7:06 PM delete

Stiri false, politica de cacat, tara condusa de idioti! Oamenii aia muncesc pentru ei acolo si vai viata lor cum isi castiga traiul, mai au sifamilie acasa. Nu bagati la suflet oameni buni.

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
August 5, 2016 at 5:32 AM delete

Sincer nu prea ma intereseaza cat ii impoziteaza pe cei care muncesc in diaspora, traiesc in diaspora si au alte conditii decat noi astia care muncim pe 200-300 de euro o luna cap coada.....ei i-au pus la putere pe acesti imbecili si pana acum noi am suferit......sper din inima sa sufere si ei pt ca data viitoare cand se vor gandi sa se duca la vot cei din Spania, Italia, Germania, Anglia s.a.m.d sa se gandeasca de 2 ori inainte si sa voteze in cunostinta de cauza nu doar de dragul de a vota pentru ca sunt "romanii de peste hotare".....

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
August 5, 2016 at 8:37 AM delete

Ba stavarache luate as la maciuca de cocalar ce esti.tu crezi ca lumea e proasta sa creada tot ce mananci tu cacat?????

Reply
avatar
August 5, 2016 at 12:26 PM delete

Adresa asta de la ANAF este un fals grosolan menit sa creeze stare de tensiune si sa manipuleze. D201 nu are nici o treaba cu declararea veniturilor respective, formularea de la ultimul paragraf nu este proprie comunicarilor ANAF. ANAF-ul intotdeauna iti da baza legala, nicidecum nu iti spune: daca nu esti cuminte iti aratam noi tie :P iar procentul de 24% nu se regaseste in aceasta forma nicaieri in legislatia romaneasca.

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
August 5, 2016 at 8:19 PM delete

Interesanta poza, credca si un copil de 10 ani care foloseste PC`ul de o luna putea sa o faca mai credibila. Le`a cam tremurat imprimanta cand au printat asa zisul mesaj, pentru ca nu este drept fata de restu informatiei, sa nu mai zicem nimic de culoare, nici nu se observa.

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
August 6, 2016 at 2:07 AM delete

Ciobanica vezi ca ai folosit programe de catat. Nu vezi ca la o simpla vedere formatul hartiei e mai mare decat un A4. App pana la urma ai fost sa platesti sau ce plm ai facut. :)))))))

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
August 6, 2016 at 4:07 AM delete

soc pentru cunoscutii tai.acest site este facut de un gunoi si sunt stiri false de tot cacatul.presupun ca esti un psd-ist idiot care incearca sa sperie lumea.

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
August 6, 2016 at 7:15 AM delete

Dar tzara aia numită România ce phooola a dat celor care sunt plecaţi. A luat doar si tot mai ia dar acuma se ia cu ambele maini si picioare plus neamurile lor care si ei trebuie sã manance

Reply
avatar
DJ Kana
AUTHOR
August 6, 2016 at 7:29 AM delete

1. pe 01.07.2016 parlamentul era in vacanta,
2. guvernul nu poate da astfel de legi
3. hartia este trimisa in martie, deci teoretic in baza unei legi care nu exista atunci
4. daca ai acees la internet, foloseste-l cu cap

Reply
avatar
Eugen Nanu
AUTHOR
August 6, 2016 at 11:34 PM delete

nu mai distribuiti! cine a dat legea? parlamentul e in vacanta!!!! E drept ca ANAF-ul face abuz trimitand notificarile astea - am primit si eu - dar le-am demonstrat celor care au trimis-o ca nu cunosc legile in baza carora functioneaza ... ANAF
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală
Ghidul fiscal al contribuabililor care au obligaţia
de declarare a veniturilor realizate din străinătate

4.) CE VENITURI REALIZATE DIN STRĂINĂTATE NU SE DECLARĂ ÎN ROMÂNIA?
Veniturile din activităţi dependente desfăşurate în străinătate şi plătite de un angajator nerezident nu sunt impozabile şi nu se declară în România potrivit prevederilor Codului fiscal --- și asta: Venituri din activitati dependente desfasurate in strainatate si platite de un angajator nerezident. Ce obligatii fiscale exista?
18-Mai-2015

In cazul urmator, o persoana fizica cu rezidenta in Romania obtine venituri salariale de la o persoana juridica nerezidenta pentru activitati desfasurate in afara Romaniei. Persoana respectiva obtine venituri salariale si de la o societate romaneasca cu care are incheiat contract de munca.
Care sunt obligatiile declarative si fiscale pentru persoana fizica in cazul in care persoana juridica din afara Romaniei isi are sediul intr-o tara cu care Romania are sau nu incheiata conventie de evitare a dublei impunerii?
Codul fiscal cuprinde in cadrul art. 55 alin. (4) lit. m) prevederi privind neimpozitarea sumelor sau avantajelor primite de persoane fizice din activitati dependente desfasurate intr-un stat strain, indiferent de tratamentul fiscal din statul respectiv, cu exceptia veniturilor salariale platite de catre sau in numele unui angajator care este rezident in Romania ori are sediul permanent in Romania, care sunt impozabile in Romania numai in situatia in care Romania are drept de impunere.
Astfel cum se prevede si la pct. 87 indice 2 din Normele metodologice pentru aplicarea art. 55 alin. (4) lit. m) din Codul fiscal si la pct. 3.3 din intructiunile de completare a formularului 201 Declaratie privind veniturile realizate din strainatate (OPANAF 3883/2013), veniturile din activitati dependente desfasurate in strainatate si platite de un angajator nerezident nu sunt impozabile in Romania, potrivit prevederilor Codului fiscal, nu se declara si nu fac obiectul creditului fiscal extern.
De asemenea, independent de rezidenta platitorului de venit este important a cunoaste statul in care se desfasoara activitatea in conditiile in care durata desfasurarii activitatii poate determina dreptul acestuia de a impozita veniturile realizate pe teritoriul sau. Criteriul se analizeaza din pespectiva legislatiei interne a statului pe teritoriul caruia se desfasoara activitatea, dar prin detinerea unui certificat de rezidenta fiscala in Romania persoana fizica va face aceasta analiza potrivit regulilor conventiei de evitare a dublei impuneri dintre Romania si statul in care se desfasoara activitatea si nu statul platitorului de venit.

Reply
avatar
Fitze Ftz
AUTHOR
August 6, 2016 at 11:38 PM delete

Nu vă e Rușine?Dc nu impozitați salariile parlamentarilor?Care dacă fac ceva ei sunt închiși la domiciliu...da să fie închiși la domiciliul nostru a unui cetățean sărac nu în luxurile lor!Rusine să le fie cu legile astea de rahat!RUȘINE! Fi-mi-ar scârbă!

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
August 7, 2016 at 6:56 AM delete

Sa plătească impozit cocalarii analfabeti care fura din afara. Măcar daca nu le vonfisca nimeni ce au furat, atunci sa le impoziteze 16%. Care muncesc cu acte nu au de ce sa plătească.

Reply
avatar
viorel
AUTHOR
August 8, 2016 at 11:58 AM delete

Această manipulare grosolană a psd-ului are scopul de a întoarce electoratul din diaspora în grădina lor. După ce la prezidenţiale i-au dat cu flit lu Ponta, după ce toţi liderii Psd au condamnări sau dosare pe rol, după ce guvernul actual a dezvăluit prostiile făcute de ponta, acuma în disperare aruncă cu mizerii poate prinde fraierii din nou în plasa lor. Acolo nu prea sunt proşti iar proştii din ţară nu mai muşcă fără să le dai zahăr,ulei şi puiul congelat. Ei vor să dărâme acest guvern pentru ca să vină la guv şi să organizeze ei alegerile să poată fura.

Reply
avatar
a