aaaaa

Veste BOMBA! Pretul gazului ii va soca pe romani de data asta, iata cat va fi!

Vestea bomba care ii uimeste pe romani de data aceasta, comunicatul de presa anuntat de catre Autoritatea de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), arata ca acest drept apartine Comitetului de reglementare, care este deacord si s-a aprobat pentru mentinerea pretului de gaze la suma de 60 de lei/MWh, relateaza huff.ro.

Pentru aprobarea scaderii s-a tinut cont de mentinerea pretului productiei interne la acelasi nivel.
De asemenea, a fost luata in calcul si asigurarea consumului clientilor casnici integral din productia interna, dar si scaderea costului unitar de transport. Masurile vor intra in vigoare de la 1 iulie 2016 si vor fi valabile pana la 31 martie 2017.
„Având in vedere prevederile Hotarârii Guvernului nr. 461/28.06.2016 pentru modificarea anexei la Hotarârea Guvernului nr.
488/2015 privind stabilirea pretului de achizitie a gazelor naturale din productia interna pentru clientii casnici si producatorii de energie termica, numai pentru cantitatile de gaze naturale utilizate la producerea de energie termica in centralele de cogenerare si in centralele termice destinate consumului populatiei, publicata in Monitorul Oficial al României nr.
487/30.06.2016, Partea I, prin care Guvernul României a aprobat, pentru perioada 1 iulie 2016 – 31 martie 2017, mentinerea pretului productiei interne la valoarea de 60,00 lei/MWh, in sedinta din data de 30.06.2016, Comitetul de reglementare al ANRE a aprobat, tot pentru aceasta perioada, o scadere medie de 3% a preturilor pentru furnizarea reglementata a gazelor naturale la clientii casnici, medie calculata in functie de ponderea pe piata a fiecarui operator licentiat”, precizeaza ANRE in comunicatul de presa.
                                            DISTRIBUIE SA AFLE TOATA LUMEA !
                                                         
Previous
Next Post »
a