aaaaa

TRAGEDIE ! S-A INTAMPLAT ACUM CATEVA MINUTE ! UN AUTOCAR CU ROMANI CARE SE INTORCEAU DE LA MUNCA DIN SPANIA S-A RASTURNAT ! DISTRIBUIE SA AFLE TOATA LUMEA !

Un nou accident rutier foarte grav în care au fost implicaţi zeci de români. Un autocar s-a răsturnat la graniţa dintre Spania şi Franta. 18 persoane au decedat după ce maşina s-a răsturnat într-un şanţ. Alti 10 sunt in stare gravă. Ministerul român de Externe a trimis o echipă consulară în Spania să se ocupe special de victime.
Accidentul s-a produs între localităţile Girona si Olot. În total, 28 de persoane se aflau în autocar. Martorii spun că o maşină de teren a încercat să depăşească autocarul şi l-a lovit puternic din spate. În urma impactului, autocarul s-a răsturnat într-un şanţ, anunţă RTV.

loading...
18 dintre pasageri au murit. Un bărbat a fost proiectat prin geam, iar starea sa este foarte gravă. El a fost transportat cu ambulanţa la Udine. Alţi 6 au fost duşi la Barcelona şi 3 la Girona. Poliţiştii spanioli fac verificări pentru a afla cum s-a produs accidentul.

sursa: http://www.ziare.com/articole/accident+autocar+spania


ACEASTA TRAGEDIE A MARCAT PE TOATA LUMEA ! TE RUGAM FRUMOS SA DISTRIBUII PE FACEBOOK PENTRU A AFLA TOATA LUMEA !Previous
Next Post »
a